Хорватія – Іспанія : Віце-чемпіони світу проти "Фурії Рохі": хто сьогодні грає ... : Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57.

Хорватія – Іспанія : Віце-чемпіони світу проти "Фурії Рохі": хто сьогодні грає ... : Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57.. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес.

В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи.

Хорватія - Іспанія. Великий трилер. Відео голів та огляд ...
Хорватія - Іспанія. Великий трилер. Відео голів та огляд ... from pic.sport.ua
Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Не проходила так далеко на. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі.

Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес.

Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Це був найкращий матч євро! Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин.

Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Це був найкращий матч євро! Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020.

Хорватія Іспанія: онлайн-трансляція матчу 1/8 фіналу Євро ...
Хорватія Іспанія: онлайн-трансляція матчу 1/8 фіналу Євро ... from img.tsn.ua
Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Не проходила так далеко на. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Це був найкращий матч євро! Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили.

Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото).

Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Це був найкращий матч євро! Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Не проходила так далеко на.

Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили.

Неймовірна перестрілка. Іспанія пропустила курйозний ...
Неймовірна перестрілка. Іспанія пропустила курйозний ... from cdn.meta.ua
Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу.

Не проходила так далеко на.

Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів.

Posting Komentar

0 Komentar